AMASYA / SULUOVA - Zübeyde Hanım İlkokulu

Mrt

Okulumuz okul öncesi öğrencileri İstiklal Marşı'ızın tamamını ezberleyerek kendileri için hazırlanan madalyaları İlçe Milli Eğititm Müdürümüz Sayın Ahmet Davu'dan aldılar.  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Ahmet Davu'ya teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Mrt

Suluova Cumhuriyet Ortaokulu İngilizce ögretmenimiz Reyhan Yağcı Çınkırdaklı ve 6. Sinif ögrencileri okulumuz 4. Sınıf öğrencilerine e-twinning projeleri 'Share Your Dreamy Tale' projelerini tanıttılar. Teşekkür ederiz ve basarılar dileriz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamnında Zübeyde Hanım İlkokulu olarak Yazar Hilal Kaya ile  anasınıfı öğrencilerimiz zoom uygulaması üzerinden buluştular.

Karne dağıtım programımız.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 2024Ocak ayına ait etkinliklerimiz.

Dede Korkut, Boğaç Han Destanını öğrencilerimize anlatırken..

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" çerçevesinde "Okulum Temiz" belgesini aldık.